Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

16 Aralık 2013 Pazartesi

PATATESLİ ÇİNEKOP BUĞULAMA

PATATESLİ ÇİNEKOP BUĞULAMA

Bugün günlerden pazartesi yaniii bizim balık günümüz.kızartmaya niyetlendiğim fakat eşimin
isteğiyle buğulama yaptığım balıklarım enfes bir lezzete kavuştu... Denemenizi tavsiye ederim....




MALZEMELER

1kg çinekop
1 soğan
2 patates
tuz
zeytinyağı
maydanoz
kekik
limon
YAPILIŞI:
Temizletip yıkadığım balıklarımızı tuzlayarak dinlenmeye bırakıyoruz.Diğertarafta
soğanlarımızı ve patateslerimizi halka halka kesiyoruz, maydanozlarımızı yıkıyoruz.
Sırasıyla borcama soğanları,patatesleri,balıkları diziyoruz.Üzerine limon ve mayadonozları
koyuyoruz zeytin yağını gezdiriyoruz biraz kekik serpip 180 derece önceden ısıtılmış fırında
30 dk pişiriyoruz afiyet olsun...

2 yorum :

  1. heyoooo. balık yemekleri. bayılırım. ve çinekop haç yaparıım. sevindim.

    kitap eyleminden geldimdii.
    :)

    YanıtlaSil
  2. Hoş geldin sefalar getirdin:) tariflerim uygulaması kolay tarifler umarım beğenirsin sevgilerrimle.....

    YanıtlaSil